Terug naar Nieuws

2e editie foodfestival succes

Gepubliceerd op:
2e editie foodfestival succes

Afgelopen zaterdag was de 2e editie van het foodfestival dat net als vorig jaar op zaterdag na de spelweek werd gehouden.  

 Het was de hele dag drukte bij het dorpshuis, vanaf 9 uur meldde de eerst teams zich voor Slochter Wold Spektoakel. Dorpsbelangen organiseerde hier een spel met skippyballen waarbij teams tegenelkaar streden om punten voor het Slochter Wold Spektoakel. Er was veel hilariteit om de 5G hoedjes die voor het spel gemaakt moesten worden door de deelnemers. 

Vanaf 12 uur ging het foodfestival los met 7 verschillende soorten eten waar de bezoekers van konden genieten. Net als vorig jaar weer veel bezoekers uit het dorp en de dorpen erom heen. De jeugd vermaakte zich prima in de aanwezige luchtkussens en aan de ijsjes van het IJsmeisje of bij de donutkraam. Inmiddels vaste prik de heerlijke broodjes hamburger van Smaakvol Slochteren. Verder was er een fruitsalade, american pancakes, sate en zelfs een lekker vegan broodje. 

Het was een mooie afsluiting van de zomervakantie en een succes die zeker weer zal terugkeren. 

Bekijk ook

Mooie opkomst Froombosch in beweging
28-09-2022

Mooie opkomst Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september was de aftrap van Froombosch in beweging, een mooie opkomst voor de eerste keer en een geslaagde aftrap. 
Verder lezen
 
Froombosch in beweging
14-09-2022

Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september starten we met Froombosch in beweging. Een project dat als doel heeft de inwoners van Froombosch met elkaar in verbinding en beweging te brengen
Verder lezen
 
Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.
09-09-2022

Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.

 Het dorpshuis heeft onder Erik Haverkamp een prima start gehad, echter heeft Erik aangeven dat hij zijn contract niet verlengd. Lees in het bericht zijn hele verhaal en dat van de stichting. 
Verder lezen