Terug naar Nieuws

2e editie foodfestival succes

Gepubliceerd op:
2e editie foodfestival succes

Afgelopen zaterdag was de 2e editie van het foodfestival dat net als vorig jaar op zaterdag na de spelweek werd gehouden.  

 Het was de hele dag drukte bij het dorpshuis, vanaf 9 uur meldde de eerst teams zich voor Slochter Wold Spektoakel. Dorpsbelangen organiseerde hier een spel met skippyballen waarbij teams tegenelkaar streden om punten voor het Slochter Wold Spektoakel. Er was veel hilariteit om de 5G hoedjes die voor het spel gemaakt moesten worden door de deelnemers. 

Vanaf 12 uur ging het foodfestival los met 7 verschillende soorten eten waar de bezoekers van konden genieten. Net als vorig jaar weer veel bezoekers uit het dorp en de dorpen erom heen. De jeugd vermaakte zich prima in de aanwezige luchtkussens en aan de ijsjes van het IJsmeisje of bij de donutkraam. Inmiddels vaste prik de heerlijke broodjes hamburger van Smaakvol Slochteren. Verder was er een fruitsalade, american pancakes, sate en zelfs een lekker vegan broodje. 

Het was een mooie afsluiting van de zomervakantie en een succes die zeker weer zal terugkeren. 

Bekijk ook

 Toneelavond met Toneelvereniging "Con Amore"
14-12-2022

Toneelavond met Toneelvereniging "Con Amore"

 !TERUG VAN WEGGEWEEST! ZATERDAG 28 JANUARI 2023! DE KAARTVERKOOP START BINNENKORT!
Verder lezen
 
Aanleg glasvezel gaat door in Midden-Groningen
30-11-2022

Aanleg glasvezel gaat door in Midden-Groningen

 Goed nieuws voor de inwoners van Midden-Groningen. Na een succesvolle glasvezelcampagne start DELTA Netwerk binnenkort met de glasvezelaanleg in Froombosch, Harkstede, Hellum, Kolham, Scharmer, Schildwolde, Siddeburen en Slochteren.
Verder lezen
 
Planning sinterklaas Froombosch
17-11-2022

Planning sinterklaas Froombosch

Wij zijn blij om u te vertellen dat Sinterklaas bevestigd heeft dat hij zaterdag aanstaande feest komt vieren in Froombosch!! 
Verder lezen