Terug naar Nieuws

2e editie foodfestival succes

Gepubliceerd op:
2e editie foodfestival succes

Afgelopen zaterdag was de 2e editie van het foodfestival dat net als vorig jaar op zaterdag na de spelweek werd gehouden.  

 Het was de hele dag drukte bij het dorpshuis, vanaf 9 uur meldde de eerst teams zich voor Slochter Wold Spektoakel. Dorpsbelangen organiseerde hier een spel met skippyballen waarbij teams tegenelkaar streden om punten voor het Slochter Wold Spektoakel. Er was veel hilariteit om de 5G hoedjes die voor het spel gemaakt moesten worden door de deelnemers. 

Vanaf 12 uur ging het foodfestival los met 7 verschillende soorten eten waar de bezoekers van konden genieten. Net als vorig jaar weer veel bezoekers uit het dorp en de dorpen erom heen. De jeugd vermaakte zich prima in de aanwezige luchtkussens en aan de ijsjes van het IJsmeisje of bij de donutkraam. Inmiddels vaste prik de heerlijke broodjes hamburger van Smaakvol Slochteren. Verder was er een fruitsalade, american pancakes, sate en zelfs een lekker vegan broodje. 

Het was een mooie afsluiting van de zomervakantie en een succes die zeker weer zal terugkeren. 

Bekijk ook

Volleybaltoernooi 2023
12-05-2023

Volleybaltoernooi 2023

  Volleybaltoernooi 2023 Op vrijdag 16 juni organiseren we als vereniging dorpsbelangen Froombosch weer het volleybaltoernooi. Tevens organiseren we ook dit jaar weer iets voor de jeugd. Dit zullen we iets anders doen als afgelopen jaar. We houden een sportmiddag vanaf 16:00 uur bij het dorp…
Verder lezen
 
Darts voor de jeugd van Froombosch
01-03-2023

Darts voor de jeugd van Froombosch

 Zou je het leuk vinden om tegen je eigen leeftijdsgenoten te darten?? !! wij van dartclub de roet'n pieltjes willen graag starten met het begeleiden van jeugddarten. En dat wel op de vrijdag avond tussen 19:00 en 21:00 leeftijdscategorie tussen de 10 en 15 jaar. Lijkt het je leuk stuur dan e…
Verder lezen
 
Hapjes van De Ruyten
17-11-2022

Hapjes van De Ruyten

 Heeft u wat te vieren? Of wilt u wat lekkers voor bij de borrel of tijdens de feestdagen? Dit kun je binnenkort bestellen bij dorpshuis De Ruyten. 
Verder lezen