Terug naar Nieuws

Bloemschikken

Gepubliceerd op:
Bloemschikken

 Het bloemschikken heeft gisteren hele mooie mandjes opgeleverd en misschien wel net zo belangrijk een hele gezellige avond. 

 Ondanks het warme weer waren er 7 dames die onder de bezielende begeleiding van Trijntje een bloemstuk/mandje gingen maken. Dit leverde hele verschillende resultaten op, maar iedereen was heel tevreden met hun eigen creatie. De workshop is zeer voor herhaling vatbaar in het najaar voor een mooi herfststuk of met kerst. 

Trijntje en deelnemers bedankt voor de gezellige avond. 

Bekijk ook

Volleybaltoernooi 2023
12-05-2023

Volleybaltoernooi 2023

  Volleybaltoernooi 2023 Op vrijdag 16 juni organiseren we als vereniging dorpsbelangen Froombosch weer het volleybaltoernooi. Tevens organiseren we ook dit jaar weer iets voor de jeugd. Dit zullen we iets anders doen als afgelopen jaar. We houden een sportmiddag vanaf 16:00 uur bij het dorp…
Verder lezen
 
Darts voor de jeugd van Froombosch
01-03-2023

Darts voor de jeugd van Froombosch

 Zou je het leuk vinden om tegen je eigen leeftijdsgenoten te darten?? !! wij van dartclub de roet'n pieltjes willen graag starten met het begeleiden van jeugddarten. En dat wel op de vrijdag avond tussen 19:00 en 21:00 leeftijdscategorie tussen de 10 en 15 jaar. Lijkt het je leuk stuur dan e…
Verder lezen
 
Hapjes van De Ruyten
17-11-2022

Hapjes van De Ruyten

 Heeft u wat te vieren? Of wilt u wat lekkers voor bij de borrel of tijdens de feestdagen? Dit kun je binnenkort bestellen bij dorpshuis De Ruyten. 
Verder lezen