Terug naar Nieuws

Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.

Gepubliceerd op:
Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.

 Het dorpshuis heeft onder Erik Haverkamp een prima start gehad, echter heeft Erik aangeven dat hij zijn contract niet verlengd. Lees in het bericht zijn hele verhaal en dat van de stichting. 

 Ruim een jaar geleden zei iemand tegen mij, Erik is het dorpshuis runnen niks voor jou. Hier had ik nog niet over nagedacht en ook zo in gesprek gegaan met de stichting die nog geen beheerder hadden gevonden tot dat moment. Vanaf het eerste gesprek ontstond er een fijne samenwerking en heb ik uiteindelijk besloten om vanaf 1 november de beheerder van het nieuwe dorpshuis De Ruyten te worden. Voor mij een hele stap van transportplanner naar beheerder in een dorpshuis.

Na een lastig begin met allerlei corona perikelen is het vanaf februari heel aardig gaan draaien en vinden steeds meer mensen hun weg naar het dorpshuis. Al deze mensen hoor je over hoe mooi het gebouw is geworden en wat voor mogelijkheden het heeft. Van de vaste activiteiten tot proeverijen en van verjaardagfeestjes tot vergaderingen alles is mogelijk. Vanaf het begin dat ik beheerder ben heb ik geprobeerd om het dorpshuis op de kaart te zetten en zowel voor dorpsbewoners als voor andere partijen een geschikte locatie te zijn voor wat voor activiteit dan ook.

Het organiseren van allerlei activiteiten en het meedenken met andere partijen vind ik heel leuk aan job als beheerder. Echter is het horeca gedeelte iets wat minder bij me past, hier kan ik mijn ei niet in kwijt. Dit heeft mij na lang wikken en wegen doen besluiten om per 1 november te stoppen als beheerder. Dit doe ik met pijn in mijn hart, maar ik denk dat ik mezelf ook niet voor de gek moeten houden. Ik zal mij zeker blijven inzetten voor het dorp, heb me inmiddels aangemeld bij dorpsbelangen als eventueel bestuurslid.

In het afgelopen jaar heb ik veel geleerd op allerlei vlakken en heb ik veel hulp gehad van mensen die mij hebben geholpen op wat voor manier dan ook. Hier ben ik heel dankbaar voor en dit zal ik nooit vergeten. De samenwerking met de stichting was vanaf het eerste moment heel goed en hierdoor staat er nu een goed draaiend dorpshuis. Samen met de stichting zullen we opzoek gaan naar een opvolger.

Langs deze weg wil ik alle gebruikers, vrijwilligers, vrienden, familie en uiteraard mijn gezin bedanken voor de steun en vertrouwen het afgelopen jaar.

 

Bericht van stichting De Ruyten

Hierdoor is stichting dorpshuis de Ruyten nu op zoek naar een nieuwe pachter met net zoveel inzet en passie als Erik het afgelopen jaar heeft getoond.  Als zelfstandig ondernemer run je dan zelf het dorpshuis, een nieuw en modern gebouw met tal van mogelijkheden.

Wanneer je interesse hebt in deze uitdagende baan, ben je van harte welkom om informatie op te vragen bij het bestuur. Stuur daarvoor  een mail naar stichtingderuyten@gmail.com en dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Foto's

Downloads

Bekijk ook

Volleybaltoernooi 2023
12-05-2023

Volleybaltoernooi 2023

  Volleybaltoernooi 2023 Op vrijdag 16 juni organiseren we als vereniging dorpsbelangen Froombosch weer het volleybaltoernooi. Tevens organiseren we ook dit jaar weer iets voor de jeugd. Dit zullen we iets anders doen als afgelopen jaar. We houden een sportmiddag vanaf 16:00 uur bij het dorp…
Verder lezen
 
Darts voor de jeugd van Froombosch
01-03-2023

Darts voor de jeugd van Froombosch

 Zou je het leuk vinden om tegen je eigen leeftijdsgenoten te darten?? !! wij van dartclub de roet'n pieltjes willen graag starten met het begeleiden van jeugddarten. En dat wel op de vrijdag avond tussen 19:00 en 21:00 leeftijdscategorie tussen de 10 en 15 jaar. Lijkt het je leuk stuur dan e…
Verder lezen
 
Hapjes van De Ruyten
17-11-2022

Hapjes van De Ruyten

 Heeft u wat te vieren? Of wilt u wat lekkers voor bij de borrel of tijdens de feestdagen? Dit kun je binnenkort bestellen bij dorpshuis De Ruyten. 
Verder lezen