Terug naar Nieuws

Drukke stemweek in De Ruyten

Gepubliceerd op:
Drukke stemweek in De Ruyten

Afgelopen week stond in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. Maar er was meer om en rond het dorpshuis.  

 Afgelopen woensdag heeft het dorpshuis veel mensen mogen verwelkomen tijdens het stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zelfs onze eigen burgermeester Hoogendoorn bracht zijn stem uit in De Ruyten. Maar er is meer gebeurd afgelopen week. 

Vanaf maandag zijn ze 3 dagen druk geweest met het plaatsen van 90 zonnepanelen op het dak van dorpshuis. Deze moeten ervoor zorgen dat het gebouw energie neutraal is. Nu hopen op veel zon. 

Binnen zijn de rolgordijnen geplaatst in diverse ruimtes en heeft Trijns restyle een prachtig bloemstuk gemaakt voor de stamtafel in het grand cafe. 

Zondag kunnen we met z'n allen weer formule 1 kijken op groot scherm en hopen we weer op een mooie race. 

Bekijk ook

Nieuwe Menukaart
17-04-2024

Nieuwe Menukaart

 Sinds kort hebben we een nieuwe menukaart met hier en daar wat nieuwe gerechtjes en uiteraard staan de bekende items er ook gewoon op! Bekijk hem hier en wellicht zien je binnenkort wel verschijnen.
Verder lezen
 
Prijsstijgingen
06-01-2024

Prijsstijgingen

 Allereerst wensen wij u allen een heel gezond en liefdevol 2024 toe! Hopelijk zien we elkaar met regelmaat in ons mooie dorpshuis!! Graag uw aandacht voor het volgende: Door diverse prijsstijgingen zijn wij helaas ook genoodzaakt om onze consumptieprijzen iets te verhogen. De meeste dranke…
Verder lezen
 
Arjen stelt zich voor.
31-10-2022

Arjen stelt zich voor.

 Vanaf 1 december heeft dorpshuis De Ruyten een nieuwe pachter, zoals beloofd zal Arjen zich nader voortstellen. 
Verder lezen