Terug naar Nieuws

Drukke stemweek in De Ruyten

Gepubliceerd op:
Drukke stemweek in De Ruyten

Afgelopen week stond in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. Maar er was meer om en rond het dorpshuis.  

 Afgelopen woensdag heeft het dorpshuis veel mensen mogen verwelkomen tijdens het stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zelfs onze eigen burgermeester Hoogendoorn bracht zijn stem uit in De Ruyten. Maar er is meer gebeurd afgelopen week. 

Vanaf maandag zijn ze 3 dagen druk geweest met het plaatsen van 90 zonnepanelen op het dak van dorpshuis. Deze moeten ervoor zorgen dat het gebouw energie neutraal is. Nu hopen op veel zon. 

Binnen zijn de rolgordijnen geplaatst in diverse ruimtes en heeft Trijns restyle een prachtig bloemstuk gemaakt voor de stamtafel in het grand cafe. 

Zondag kunnen we met z'n allen weer formule 1 kijken op groot scherm en hopen we weer op een mooie race. 

Bekijk ook

Mooie opkomst Froombosch in beweging
28-09-2022

Mooie opkomst Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september was de aftrap van Froombosch in beweging, een mooie opkomst voor de eerste keer en een geslaagde aftrap. 
Verder lezen
 
Froombosch in beweging
14-09-2022

Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september starten we met Froombosch in beweging. Een project dat als doel heeft de inwoners van Froombosch met elkaar in verbinding en beweging te brengen
Verder lezen
 
Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.
09-09-2022

Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.

 Het dorpshuis heeft onder Erik Haverkamp een prima start gehad, echter heeft Erik aangeven dat hij zijn contract niet verlengd. Lees in het bericht zijn hele verhaal en dat van de stichting. 
Verder lezen