Terug naar Nieuws

Geslaagde whiskyproeverij

Gepubliceerd op:
Geslaagde whiskyproeverij

De eerste proeverij in de Ruyten.  

 Vrijdagavond 11 maart was het zover, de eerste proeverij in het nieuwe dorpshuis. Er stond een whisky proeverij op het programma, gepresenteerd door whiskyambassadeur Hayo van Weringh. Met 25 aanmeldingen een heel mooi aantal, helaas is corona nog niet voorbij en waren er hierdoor enkele afmeldingen. Maar het mocht de pret niet drukken en genoten de aanwezigen van de 6 aangeboden whisky's. Daarnaast was het ook genieten van het verhaal die Hayo vol passie vertelt over whisky. Hierdoor was een ook voor de mensen die vaker een whisky proeverij hebben gevolgd nog steeds een boeiend verhaal. Er zat een mooie opbouw in de te proeven whisky's en hierbij werd ook duidelijk verteld waarom te was. Na afloop kreeg Hayo een groot applaus van de tevreden whisky drinkers en werd de avond afgesloten aan de bar. 

Via deze weg willen we Hayo nogmaals bedanken voor de proeverij en dit krijgt zeker een vervolg. 

Voor meer informatie over Hayo en zijn proeverijen kijk op: Van Weringh's Whisky World

Foto's

Bekijk ook

 Toneelavond met Toneelvereniging "Con Amore"
14-12-2022

Toneelavond met Toneelvereniging "Con Amore"

 !TERUG VAN WEGGEWEEST! ZATERDAG 28 JANUARI 2023! DE KAARTVERKOOP START BINNENKORT!
Verder lezen
 
Aanleg glasvezel gaat door in Midden-Groningen
30-11-2022

Aanleg glasvezel gaat door in Midden-Groningen

 Goed nieuws voor de inwoners van Midden-Groningen. Na een succesvolle glasvezelcampagne start DELTA Netwerk binnenkort met de glasvezelaanleg in Froombosch, Harkstede, Hellum, Kolham, Scharmer, Schildwolde, Siddeburen en Slochteren.
Verder lezen
 
Planning sinterklaas Froombosch
17-11-2022

Planning sinterklaas Froombosch

Wij zijn blij om u te vertellen dat Sinterklaas bevestigd heeft dat hij zaterdag aanstaande feest komt vieren in Froombosch!! 
Verder lezen