Terug naar Nieuws

Geslaagde whiskyproeverij

Gepubliceerd op:
Geslaagde whiskyproeverij

De eerste proeverij in de Ruyten.  

 Vrijdagavond 11 maart was het zover, de eerste proeverij in het nieuwe dorpshuis. Er stond een whisky proeverij op het programma, gepresenteerd door whiskyambassadeur Hayo van Weringh. Met 25 aanmeldingen een heel mooi aantal, helaas is corona nog niet voorbij en waren er hierdoor enkele afmeldingen. Maar het mocht de pret niet drukken en genoten de aanwezigen van de 6 aangeboden whisky's. Daarnaast was het ook genieten van het verhaal die Hayo vol passie vertelt over whisky. Hierdoor was een ook voor de mensen die vaker een whisky proeverij hebben gevolgd nog steeds een boeiend verhaal. Er zat een mooie opbouw in de te proeven whisky's en hierbij werd ook duidelijk verteld waarom te was. Na afloop kreeg Hayo een groot applaus van de tevreden whisky drinkers en werd de avond afgesloten aan de bar. 

Via deze weg willen we Hayo nogmaals bedanken voor de proeverij en dit krijgt zeker een vervolg. 

Voor meer informatie over Hayo en zijn proeverijen kijk op: Van Weringh's Whisky World

Foto's

Bekijk ook

Mooie opkomst Froombosch in beweging
28-09-2022

Mooie opkomst Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september was de aftrap van Froombosch in beweging, een mooie opkomst voor de eerste keer en een geslaagde aftrap. 
Verder lezen
 
Froombosch in beweging
14-09-2022

Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september starten we met Froombosch in beweging. Een project dat als doel heeft de inwoners van Froombosch met elkaar in verbinding en beweging te brengen
Verder lezen
 
Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.
09-09-2022

Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.

 Het dorpshuis heeft onder Erik Haverkamp een prima start gehad, echter heeft Erik aangeven dat hij zijn contract niet verlengd. Lees in het bericht zijn hele verhaal en dat van de stichting. 
Verder lezen