Terug naar Nieuws

Gezellig en sportief volleybaltoernooi

Gepubliceerd op:
Gezellig en sportief volleybaltoernooi

Afgelopen zaterdag vond het eerste volleybaltoernooi "nieuwe style" plaatst op het trainingsveld van Froombosch.  

 Onder prima weersomstandigheden vond zaterdag het volleybaltoernooi van Froombosch plaats. Dit jaar nog niet op het gras naast dorpshuis, dit was nog niet sterk genoeg voor een heel toernooi. Daarom mochten we het trainingsveld van Froombosch gebruiken, bedankt hiervoor. 

Het toernooi begon zaterdag om 13:30 met de jeugd onder de 12 jaar, hiervoor hadden zich 3 teams opgegeven en waren er nog kinderen die zich zaterdag aan het geheel toevoegden. Nadat de eerste 2 teams zich hadden opgewarmd ontstond er een spannende strijd waarbij alle teams 1 wedstrijd wisten te winnen. Het waren echter de Regenboogjes die de meeste punten hadden gemaakt en er met de 1ste prijs van door gingen. Bij de prijsuitreiking werden alle kinderen getrakteerd op een lekker ijsjes en kregen de winnaars een mooie beker met een taart. 

Hierna was het tijd voor de volwassenen en de jeugd vanaf 12 jaar, hiervoor waren er 8 teams aangemeld. Een mooi aantal met alle activteiten op deze dag in de regio, waaronder het volleybaltoernooi in Hellum. Er werd gespeeld in 2 poules van 4 teams en hiervan gingen de nummers 1 en 2 naar de kruisfinales. De nummers 3 en 4 speelden tegen de andere poule voor plaats 5/6 en plaats 7/8. Na de kruisfinales stonden team Hoofdlingenpad en H&M in de grote finale, waarin H&M aan het langste eind trok en het dorps volleybaltoernooi van Froombosch won. De winnaars kregen een mooie bokaal en tevens een heerlijke winnaarstaart. 

Vervolgens was het nog lang gezellig bij de tent waar allerlei versnaperingen te krijgen waren zoals een heerlijke smoothie of een broodje hamburger met burgers van Smaakvol Slochteren. 

Langs deze weg wil dorpshuis De Ruyten vereniging dorpsbelangen als hoofdsponsor en mede organisator, scheidsrechters en vrijwilligers bedanken voor een geslaagd volleybaltoernooi. Verder voetbalvereniging Froombosch voor het gebruik van de velden en de kalkmachine. 

Bekijk ook

Mooie opkomst Froombosch in beweging
28-09-2022

Mooie opkomst Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september was de aftrap van Froombosch in beweging, een mooie opkomst voor de eerste keer en een geslaagde aftrap. 
Verder lezen
 
Froombosch in beweging
14-09-2022

Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september starten we met Froombosch in beweging. Een project dat als doel heeft de inwoners van Froombosch met elkaar in verbinding en beweging te brengen
Verder lezen
 
Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.
09-09-2022

Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.

 Het dorpshuis heeft onder Erik Haverkamp een prima start gehad, echter heeft Erik aangeven dat hij zijn contract niet verlengd. Lees in het bericht zijn hele verhaal en dat van de stichting. 
Verder lezen