Terug naar Nieuws

Gezellig en sportief volleybaltoernooi

Gepubliceerd op:
Gezellig en sportief volleybaltoernooi

Afgelopen zaterdag vond het eerste volleybaltoernooi "nieuwe style" plaatst op het trainingsveld van Froombosch.  

 Onder prima weersomstandigheden vond zaterdag het volleybaltoernooi van Froombosch plaats. Dit jaar nog niet op het gras naast dorpshuis, dit was nog niet sterk genoeg voor een heel toernooi. Daarom mochten we het trainingsveld van Froombosch gebruiken, bedankt hiervoor. 

Het toernooi begon zaterdag om 13:30 met de jeugd onder de 12 jaar, hiervoor hadden zich 3 teams opgegeven en waren er nog kinderen die zich zaterdag aan het geheel toevoegden. Nadat de eerste 2 teams zich hadden opgewarmd ontstond er een spannende strijd waarbij alle teams 1 wedstrijd wisten te winnen. Het waren echter de Regenboogjes die de meeste punten hadden gemaakt en er met de 1ste prijs van door gingen. Bij de prijsuitreiking werden alle kinderen getrakteerd op een lekker ijsjes en kregen de winnaars een mooie beker met een taart. 

Hierna was het tijd voor de volwassenen en de jeugd vanaf 12 jaar, hiervoor waren er 8 teams aangemeld. Een mooi aantal met alle activteiten op deze dag in de regio, waaronder het volleybaltoernooi in Hellum. Er werd gespeeld in 2 poules van 4 teams en hiervan gingen de nummers 1 en 2 naar de kruisfinales. De nummers 3 en 4 speelden tegen de andere poule voor plaats 5/6 en plaats 7/8. Na de kruisfinales stonden team Hoofdlingenpad en H&M in de grote finale, waarin H&M aan het langste eind trok en het dorps volleybaltoernooi van Froombosch won. De winnaars kregen een mooie bokaal en tevens een heerlijke winnaarstaart. 

Vervolgens was het nog lang gezellig bij de tent waar allerlei versnaperingen te krijgen waren zoals een heerlijke smoothie of een broodje hamburger met burgers van Smaakvol Slochteren. 

Langs deze weg wil dorpshuis De Ruyten vereniging dorpsbelangen als hoofdsponsor en mede organisator, scheidsrechters en vrijwilligers bedanken voor een geslaagd volleybaltoernooi. Verder voetbalvereniging Froombosch voor het gebruik van de velden en de kalkmachine. 

Bekijk ook

 Toneelavond met Toneelvereniging "Con Amore"
14-12-2022

Toneelavond met Toneelvereniging "Con Amore"

 !TERUG VAN WEGGEWEEST! ZATERDAG 28 JANUARI 2023! DE KAARTVERKOOP START BINNENKORT!
Verder lezen
 
Aanleg glasvezel gaat door in Midden-Groningen
30-11-2022

Aanleg glasvezel gaat door in Midden-Groningen

 Goed nieuws voor de inwoners van Midden-Groningen. Na een succesvolle glasvezelcampagne start DELTA Netwerk binnenkort met de glasvezelaanleg in Froombosch, Harkstede, Hellum, Kolham, Scharmer, Schildwolde, Siddeburen en Slochteren.
Verder lezen
 
Planning sinterklaas Froombosch
17-11-2022

Planning sinterklaas Froombosch

Wij zijn blij om u te vertellen dat Sinterklaas bevestigd heeft dat hij zaterdag aanstaande feest komt vieren in Froombosch!! 
Verder lezen