Terug naar Nieuws

Gezellige avond om vakantie in te luiden

Gepubliceerd op:
Gezellige avond om vakantie in te luiden

Afgelopen vrijdag konden mensen de vakantie inluiden bij het dorpshuis.  

 Onder redelijke weersomstandigheden werd er door een gezellige groep mensen gevierd dat de vakantie is begonnen. De jeugd vermaakte zich met een dubbele buikschuifbaan, terwijl de volwassen lekker op terras van een drankje genoten. 

Dorpshuis is nu kleine 3 week dicht, met uitzondering van de vrijdagochtend als het steunpunt van IMG wel gewoon geopend is. Vrijdag 5 augustus is het weer tijd voor een vrijdagmiddagborrel en een meidenavond in de jeugdsoos. Zaterdag 6 augustus is het dorpshuis stempelpost voor de roegwoldtocht. 

Fijne vakantie allemaal!

Foto's

Bekijk ook

Volleybaltoernooi 2023
12-05-2023

Volleybaltoernooi 2023

  Volleybaltoernooi 2023 Op vrijdag 16 juni organiseren we als vereniging dorpsbelangen Froombosch weer het volleybaltoernooi. Tevens organiseren we ook dit jaar weer iets voor de jeugd. Dit zullen we iets anders doen als afgelopen jaar. We houden een sportmiddag vanaf 16:00 uur bij het dorp…
Verder lezen
 
Darts voor de jeugd van Froombosch
01-03-2023

Darts voor de jeugd van Froombosch

 Zou je het leuk vinden om tegen je eigen leeftijdsgenoten te darten?? !! wij van dartclub de roet'n pieltjes willen graag starten met het begeleiden van jeugddarten. En dat wel op de vrijdag avond tussen 19:00 en 21:00 leeftijdscategorie tussen de 10 en 15 jaar. Lijkt het je leuk stuur dan e…
Verder lezen
 
Hapjes van De Ruyten
17-11-2022

Hapjes van De Ruyten

 Heeft u wat te vieren? Of wilt u wat lekkers voor bij de borrel of tijdens de feestdagen? Dit kun je binnenkort bestellen bij dorpshuis De Ruyten. 
Verder lezen