Terug naar Nieuws

Gezellige eerste jeu de boules middag

Gepubliceerd op:
Gezellige eerste jeu de boules middag

Met een heerlijk zonnetje was woensdagmiddag de eerste jeu de boules middag bij dorpshuis De Ruyten 

 Bij de plannen van de bouw van het dorpshuis kwam al snel naar voren dat er een jeu de boules baan bij moest komen. Uiteindelijk kwamen er zelfs 2 banen, die er mooi in het middagzonnetje geleden liggen. Er waren 5 enthousiaste mensen aanwezig om af te trappen, maar al snel kwamen er steeds meer mensen een kijkje nemen wat er te doen was. Een gezellig sfeertje werden de eerste ballen op de baan gegooid, tussendoor uiteraard een lekker fris drankje op terras. 

Volgende week woensdag gaan we wederom 14 uur starten met jeu de boules, tot dan. 

We zijn ook aan het kijken of we op een avond een potje kunnen spelen voor de mensen die overdag aan het werk zijn. Heb je hier ideeen over app, mail of bel mij gerust. 

Bekijk ook

Nieuwe Menukaart
17-04-2024

Nieuwe Menukaart

 Sinds kort hebben we een nieuwe menukaart met hier en daar wat nieuwe gerechtjes en uiteraard staan de bekende items er ook gewoon op! Bekijk hem hier en wellicht zien je binnenkort wel verschijnen.
Verder lezen
 
Prijsstijgingen
06-01-2024

Prijsstijgingen

 Allereerst wensen wij u allen een heel gezond en liefdevol 2024 toe! Hopelijk zien we elkaar met regelmaat in ons mooie dorpshuis!! Graag uw aandacht voor het volgende: Door diverse prijsstijgingen zijn wij helaas ook genoodzaakt om onze consumptieprijzen iets te verhogen. De meeste dranke…
Verder lezen
 
Arjen stelt zich voor.
31-10-2022

Arjen stelt zich voor.

 Vanaf 1 december heeft dorpshuis De Ruyten een nieuwe pachter, zoals beloofd zal Arjen zich nader voortstellen. 
Verder lezen