Terug naar Nieuws

Gezellige eerste jeu de boules middag

Gepubliceerd op:
Gezellige eerste jeu de boules middag

Met een heerlijk zonnetje was woensdagmiddag de eerste jeu de boules middag bij dorpshuis De Ruyten 

 Bij de plannen van de bouw van het dorpshuis kwam al snel naar voren dat er een jeu de boules baan bij moest komen. Uiteindelijk kwamen er zelfs 2 banen, die er mooi in het middagzonnetje geleden liggen. Er waren 5 enthousiaste mensen aanwezig om af te trappen, maar al snel kwamen er steeds meer mensen een kijkje nemen wat er te doen was. Een gezellig sfeertje werden de eerste ballen op de baan gegooid, tussendoor uiteraard een lekker fris drankje op terras. 

Volgende week woensdag gaan we wederom 14 uur starten met jeu de boules, tot dan. 

We zijn ook aan het kijken of we op een avond een potje kunnen spelen voor de mensen die overdag aan het werk zijn. Heb je hier ideeen over app, mail of bel mij gerust. 

Bekijk ook

Mooie opkomst Froombosch in beweging
28-09-2022

Mooie opkomst Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september was de aftrap van Froombosch in beweging, een mooie opkomst voor de eerste keer en een geslaagde aftrap. 
Verder lezen
 
Froombosch in beweging
14-09-2022

Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september starten we met Froombosch in beweging. Een project dat als doel heeft de inwoners van Froombosch met elkaar in verbinding en beweging te brengen
Verder lezen
 
Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.
09-09-2022

Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.

 Het dorpshuis heeft onder Erik Haverkamp een prima start gehad, echter heeft Erik aangeven dat hij zijn contract niet verlengd. Lees in het bericht zijn hele verhaal en dat van de stichting. 
Verder lezen