Terug naar Nieuws

Gezellige eerste jeu de boules middag

Gepubliceerd op:
Gezellige eerste jeu de boules middag

Met een heerlijk zonnetje was woensdagmiddag de eerste jeu de boules middag bij dorpshuis De Ruyten 

 Bij de plannen van de bouw van het dorpshuis kwam al snel naar voren dat er een jeu de boules baan bij moest komen. Uiteindelijk kwamen er zelfs 2 banen, die er mooi in het middagzonnetje geleden liggen. Er waren 5 enthousiaste mensen aanwezig om af te trappen, maar al snel kwamen er steeds meer mensen een kijkje nemen wat er te doen was. Een gezellig sfeertje werden de eerste ballen op de baan gegooid, tussendoor uiteraard een lekker fris drankje op terras. 

Volgende week woensdag gaan we wederom 14 uur starten met jeu de boules, tot dan. 

We zijn ook aan het kijken of we op een avond een potje kunnen spelen voor de mensen die overdag aan het werk zijn. Heb je hier ideeen over app, mail of bel mij gerust. 

Bekijk ook

Darts voor de jeugd van Froombosch
01-03-2023

Darts voor de jeugd van Froombosch

 Zou je het leuk vinden om tegen je eigen leeftijdsgenoten te darten?? !! wij van dartclub de roet'n pieltjes willen graag starten met het begeleiden van jeugddarten. En dat wel op de vrijdag avond tussen 19:00 en 21:00 leeftijdscategorie tussen de 10 en 15 jaar. Lijkt het je leuk stuur dan e…
Verder lezen
 
Hapjes van De Ruyten
17-11-2022

Hapjes van De Ruyten

 Heeft u wat te vieren? Of wilt u wat lekkers voor bij de borrel of tijdens de feestdagen? Dit kun je binnenkort bestellen bij dorpshuis De Ruyten. 
Verder lezen
 
Arjen stelt zich voor.
31-10-2022

Arjen stelt zich voor.

 Vanaf 1 december heeft dorpshuis De Ruyten een nieuwe pachter, zoals beloofd zal Arjen zich nader voortstellen. 
Verder lezen