Terug naar Nieuws

Mooie opkomst Froombosch in beweging

Gepubliceerd op:
Mooie opkomst Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september was de aftrap van Froombosch in beweging, een mooie opkomst voor de eerste keer en een geslaagde aftrap. 

 Dorpshuis de Ruyten en buurtsportcoach Wiebrand Top zijn samen een initiatief gestart om mensen bijelkaar te krijgen voor sociale contacten en om samen in beweging te komen. Na een korte uitleg van Wiebrand en een rondje langs de deelnemers werd een een klein rondje gewandeld om warm te worden. Hierna was het tijd voor bewegen bij de mobigym in korte sessies van 30 seconden waarbij iedereen op zijn eigen niveau laagdrempelig in beweging is. 

Na al het bewegen was het tijd voor een gezonde lunch met heerlijke groentesoep met broodjes, roggebrood en een glas drinken. Al met al een geslaagde ochtend met veel beweging en mooie sociale contacten. 

Na de lunch is er een mogelijkheid om aan te sluiten bij de jeu de boules of klaverjassen. 

Wil jij ook een keer meedoen, dat kan! Elke woensdag om 11 uur bij dorpshuis de Ruyten, opgave niet verplicht. 

Sporten is gratis, lunch met kop koffie/thee is 5 euro per persoon. 

Bekijk ook

Volleybaltoernooi 2023
12-05-2023

Volleybaltoernooi 2023

  Volleybaltoernooi 2023 Op vrijdag 16 juni organiseren we als vereniging dorpsbelangen Froombosch weer het volleybaltoernooi. Tevens organiseren we ook dit jaar weer iets voor de jeugd. Dit zullen we iets anders doen als afgelopen jaar. We houden een sportmiddag vanaf 16:00 uur bij het dorp…
Verder lezen
 
Darts voor de jeugd van Froombosch
01-03-2023

Darts voor de jeugd van Froombosch

 Zou je het leuk vinden om tegen je eigen leeftijdsgenoten te darten?? !! wij van dartclub de roet'n pieltjes willen graag starten met het begeleiden van jeugddarten. En dat wel op de vrijdag avond tussen 19:00 en 21:00 leeftijdscategorie tussen de 10 en 15 jaar. Lijkt het je leuk stuur dan e…
Verder lezen
 
Hapjes van De Ruyten
17-11-2022

Hapjes van De Ruyten

 Heeft u wat te vieren? Of wilt u wat lekkers voor bij de borrel of tijdens de feestdagen? Dit kun je binnenkort bestellen bij dorpshuis De Ruyten. 
Verder lezen