Terug naar Nieuws

Mooie opkomst Froombosch in beweging

Gepubliceerd op:
Mooie opkomst Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september was de aftrap van Froombosch in beweging, een mooie opkomst voor de eerste keer en een geslaagde aftrap. 

 Dorpshuis de Ruyten en buurtsportcoach Wiebrand Top zijn samen een initiatief gestart om mensen bijelkaar te krijgen voor sociale contacten en om samen in beweging te komen. Na een korte uitleg van Wiebrand en een rondje langs de deelnemers werd een een klein rondje gewandeld om warm te worden. Hierna was het tijd voor bewegen bij de mobigym in korte sessies van 30 seconden waarbij iedereen op zijn eigen niveau laagdrempelig in beweging is. 

Na al het bewegen was het tijd voor een gezonde lunch met heerlijke groentesoep met broodjes, roggebrood en een glas drinken. Al met al een geslaagde ochtend met veel beweging en mooie sociale contacten. 

Na de lunch is er een mogelijkheid om aan te sluiten bij de jeu de boules of klaverjassen. 

Wil jij ook een keer meedoen, dat kan! Elke woensdag om 11 uur bij dorpshuis de Ruyten, opgave niet verplicht. 

Sporten is gratis, lunch met kop koffie/thee is 5 euro per persoon. 

Bekijk ook

Nieuwe Menukaart
17-04-2024

Nieuwe Menukaart

 Sinds kort hebben we een nieuwe menukaart met hier en daar wat nieuwe gerechtjes en uiteraard staan de bekende items er ook gewoon op! Bekijk hem hier en wellicht zien je binnenkort wel verschijnen.
Verder lezen
 
Prijsstijgingen
06-01-2024

Prijsstijgingen

 Allereerst wensen wij u allen een heel gezond en liefdevol 2024 toe! Hopelijk zien we elkaar met regelmaat in ons mooie dorpshuis!! Graag uw aandacht voor het volgende: Door diverse prijsstijgingen zijn wij helaas ook genoodzaakt om onze consumptieprijzen iets te verhogen. De meeste dranke…
Verder lezen
 
Arjen stelt zich voor.
31-10-2022

Arjen stelt zich voor.

 Vanaf 1 december heeft dorpshuis De Ruyten een nieuwe pachter, zoals beloofd zal Arjen zich nader voortstellen. 
Verder lezen