Terug naar Nieuws

Na koningsmarkt vizier op de maand mei

Gepubliceerd op:
Na koningsmarkt vizier op de maand mei

De eerste koningsmarkt op het plein voor het dorpshuis was even aftasten, met concurrentie van andere grote markten in de buurt. 

 Woensdag 27 april was er op het plein voor het dorpshuis de eerste koningsmarkt, al met al tevreden voor de eerste keer. Een mooi pleintje vol met leuke spulletjes voor de verkoop uitgestald op kraampjes van het dorpshuis. Na een stroef begin kwamen er steeds meer bezoekers richting het plein. We zullen als dorpshuis gaan kijken of we dit volgend jaar een vervolg gaan geven. 

Aan het eind van de markt werden de bezoekers wel verrast door bezoek van de expeditie Grunnen van RTV Noord, dit resulteerde in een mooi stukje promotie voor het dorpshuis op regionale televisie. 

Niet gezien, hierbij de link. 

Oranjetour van Expeditie Grunnen eindigt spectaculair met BMX-stunt - RTV Noord

Foto's

Bekijk ook

Volleybaltoernooi 2023
12-05-2023

Volleybaltoernooi 2023

  Volleybaltoernooi 2023 Op vrijdag 16 juni organiseren we als vereniging dorpsbelangen Froombosch weer het volleybaltoernooi. Tevens organiseren we ook dit jaar weer iets voor de jeugd. Dit zullen we iets anders doen als afgelopen jaar. We houden een sportmiddag vanaf 16:00 uur bij het dorp…
Verder lezen
 
Darts voor de jeugd van Froombosch
01-03-2023

Darts voor de jeugd van Froombosch

 Zou je het leuk vinden om tegen je eigen leeftijdsgenoten te darten?? !! wij van dartclub de roet'n pieltjes willen graag starten met het begeleiden van jeugddarten. En dat wel op de vrijdag avond tussen 19:00 en 21:00 leeftijdscategorie tussen de 10 en 15 jaar. Lijkt het je leuk stuur dan e…
Verder lezen
 
Hapjes van De Ruyten
17-11-2022

Hapjes van De Ruyten

 Heeft u wat te vieren? Of wilt u wat lekkers voor bij de borrel of tijdens de feestdagen? Dit kun je binnenkort bestellen bij dorpshuis De Ruyten. 
Verder lezen