Terug naar Nieuws

Na koningsmarkt vizier op de maand mei

Gepubliceerd op:
Na koningsmarkt vizier op de maand mei

De eerste koningsmarkt op het plein voor het dorpshuis was even aftasten, met concurrentie van andere grote markten in de buurt. 

 Woensdag 27 april was er op het plein voor het dorpshuis de eerste koningsmarkt, al met al tevreden voor de eerste keer. Een mooi pleintje vol met leuke spulletjes voor de verkoop uitgestald op kraampjes van het dorpshuis. Na een stroef begin kwamen er steeds meer bezoekers richting het plein. We zullen als dorpshuis gaan kijken of we dit volgend jaar een vervolg gaan geven. 

Aan het eind van de markt werden de bezoekers wel verrast door bezoek van de expeditie Grunnen van RTV Noord, dit resulteerde in een mooi stukje promotie voor het dorpshuis op regionale televisie. 

Niet gezien, hierbij de link. 

Oranjetour van Expeditie Grunnen eindigt spectaculair met BMX-stunt - RTV Noord

Foto's

Bekijk ook

Mooie opkomst Froombosch in beweging
28-09-2022

Mooie opkomst Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september was de aftrap van Froombosch in beweging, een mooie opkomst voor de eerste keer en een geslaagde aftrap. 
Verder lezen
 
Froombosch in beweging
14-09-2022

Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september starten we met Froombosch in beweging. Een project dat als doel heeft de inwoners van Froombosch met elkaar in verbinding en beweging te brengen
Verder lezen
 
Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.
09-09-2022

Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.

 Het dorpshuis heeft onder Erik Haverkamp een prima start gehad, echter heeft Erik aangeven dat hij zijn contract niet verlengd. Lees in het bericht zijn hele verhaal en dat van de stichting. 
Verder lezen