Terug naar Nieuws

Stempelpost De Ruyten

Gepubliceerd op:
Stempelpost De Ruyten

Afgelopen zaterdag was de 5e editie van de roegwoldtocht en deze keer was dorpshuis een stempelpost voor voor de deelnemers. 

 De laatste keer was in 2019, maar gelukkig konden de 800 deelnemers afgelopen zaterdag 6 augustus weer de roegwoldtocht fietsen. Vanaf 3 punten kon er gestart worden en werd er een route van 40 km gefietst door het prachtige roegwold gebied. De deelnemers kregen een route mee en moeten onderweg stempel halen bij bepaalde punten op de route. 

Dorpshuis De Ruyten was bij verbouwing van de boerderij van Smaakvol Slochteren dit keer een stempelpost en dit was een groot succes. Een vol terras met blije mensen dat wil je op dit soort dagen. Een kop koffie met zelfgemaakte kwarktaart deden het goed bij de mensen, die de calorieën er daarna wel weer vanaf fietsten. Er waren ook veel mensen die tussendoor even een kijkje namen in het mooie nieuwe dorpshuis waarin de grote zaal de film van de aanbouw te zien was. 

Een geslaagde dag voor het dorpshuis. 

Foto's

Bekijk ook

 Toneelavond met Toneelvereniging "Con Amore"
14-12-2022

Toneelavond met Toneelvereniging "Con Amore"

 !TERUG VAN WEGGEWEEST! ZATERDAG 28 JANUARI 2023! DE KAARTVERKOOP START BINNENKORT!
Verder lezen
 
Aanleg glasvezel gaat door in Midden-Groningen
30-11-2022

Aanleg glasvezel gaat door in Midden-Groningen

 Goed nieuws voor de inwoners van Midden-Groningen. Na een succesvolle glasvezelcampagne start DELTA Netwerk binnenkort met de glasvezelaanleg in Froombosch, Harkstede, Hellum, Kolham, Scharmer, Schildwolde, Siddeburen en Slochteren.
Verder lezen
 
Planning sinterklaas Froombosch
17-11-2022

Planning sinterklaas Froombosch

Wij zijn blij om u te vertellen dat Sinterklaas bevestigd heeft dat hij zaterdag aanstaande feest komt vieren in Froombosch!! 
Verder lezen