Terug naar Nieuws

Stempelpost De Ruyten

Gepubliceerd op:
Stempelpost De Ruyten

Afgelopen zaterdag was de 5e editie van de roegwoldtocht en deze keer was dorpshuis een stempelpost voor voor de deelnemers. 

 De laatste keer was in 2019, maar gelukkig konden de 800 deelnemers afgelopen zaterdag 6 augustus weer de roegwoldtocht fietsen. Vanaf 3 punten kon er gestart worden en werd er een route van 40 km gefietst door het prachtige roegwold gebied. De deelnemers kregen een route mee en moeten onderweg stempel halen bij bepaalde punten op de route. 

Dorpshuis De Ruyten was bij verbouwing van de boerderij van Smaakvol Slochteren dit keer een stempelpost en dit was een groot succes. Een vol terras met blije mensen dat wil je op dit soort dagen. Een kop koffie met zelfgemaakte kwarktaart deden het goed bij de mensen, die de calorieën er daarna wel weer vanaf fietsten. Er waren ook veel mensen die tussendoor even een kijkje namen in het mooie nieuwe dorpshuis waarin de grote zaal de film van de aanbouw te zien was. 

Een geslaagde dag voor het dorpshuis. 

Foto's

Bekijk ook

Volleybaltoernooi 2023
12-05-2023

Volleybaltoernooi 2023

  Volleybaltoernooi 2023 Op vrijdag 16 juni organiseren we als vereniging dorpsbelangen Froombosch weer het volleybaltoernooi. Tevens organiseren we ook dit jaar weer iets voor de jeugd. Dit zullen we iets anders doen als afgelopen jaar. We houden een sportmiddag vanaf 16:00 uur bij het dorp…
Verder lezen
 
Darts voor de jeugd van Froombosch
01-03-2023

Darts voor de jeugd van Froombosch

 Zou je het leuk vinden om tegen je eigen leeftijdsgenoten te darten?? !! wij van dartclub de roet'n pieltjes willen graag starten met het begeleiden van jeugddarten. En dat wel op de vrijdag avond tussen 19:00 en 21:00 leeftijdscategorie tussen de 10 en 15 jaar. Lijkt het je leuk stuur dan e…
Verder lezen
 
Hapjes van De Ruyten
17-11-2022

Hapjes van De Ruyten

 Heeft u wat te vieren? Of wilt u wat lekkers voor bij de borrel of tijdens de feestdagen? Dit kun je binnenkort bestellen bij dorpshuis De Ruyten. 
Verder lezen