Terug naar Nieuws

Stempelpost De Ruyten

Gepubliceerd op:
Stempelpost De Ruyten

Afgelopen zaterdag was de 5e editie van de roegwoldtocht en deze keer was dorpshuis een stempelpost voor voor de deelnemers. 

 De laatste keer was in 2019, maar gelukkig konden de 800 deelnemers afgelopen zaterdag 6 augustus weer de roegwoldtocht fietsen. Vanaf 3 punten kon er gestart worden en werd er een route van 40 km gefietst door het prachtige roegwold gebied. De deelnemers kregen een route mee en moeten onderweg stempel halen bij bepaalde punten op de route. 

Dorpshuis De Ruyten was bij verbouwing van de boerderij van Smaakvol Slochteren dit keer een stempelpost en dit was een groot succes. Een vol terras met blije mensen dat wil je op dit soort dagen. Een kop koffie met zelfgemaakte kwarktaart deden het goed bij de mensen, die de calorieën er daarna wel weer vanaf fietsten. Er waren ook veel mensen die tussendoor even een kijkje namen in het mooie nieuwe dorpshuis waarin de grote zaal de film van de aanbouw te zien was. 

Een geslaagde dag voor het dorpshuis. 

Foto's

Bekijk ook

Mooie opkomst Froombosch in beweging
28-09-2022

Mooie opkomst Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september was de aftrap van Froombosch in beweging, een mooie opkomst voor de eerste keer en een geslaagde aftrap. 
Verder lezen
 
Froombosch in beweging
14-09-2022

Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september starten we met Froombosch in beweging. Een project dat als doel heeft de inwoners van Froombosch met elkaar in verbinding en beweging te brengen
Verder lezen
 
Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.
09-09-2022

Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.

 Het dorpshuis heeft onder Erik Haverkamp een prima start gehad, echter heeft Erik aangeven dat hij zijn contract niet verlengd. Lees in het bericht zijn hele verhaal en dat van de stichting. 
Verder lezen