Terug naar Nieuws

Stichting vind nieuwe pachter

Gepubliceerd op:
Stichting vind nieuwe pachter

 

Na een korte zoektocht heeft het bestuur in Arjen Klooster de nieuwe pachter gevonden. Later deze week zal Arjen zich aan jullie voorstellen.
 
 

In november zal Erik nog het beheer op zich nemen en alles overdragen aan Arjen. Dus komende maand is de kans groot dat je hem veelal zal zien in het dorpshuis.
Het bestuur wenst Arjen veel plezier als pachter van onze mooie dorpshuis.

Bekijk ook

Volleybaltoernooi 2023
12-05-2023

Volleybaltoernooi 2023

  Volleybaltoernooi 2023 Op vrijdag 16 juni organiseren we als vereniging dorpsbelangen Froombosch weer het volleybaltoernooi. Tevens organiseren we ook dit jaar weer iets voor de jeugd. Dit zullen we iets anders doen als afgelopen jaar. We houden een sportmiddag vanaf 16:00 uur bij het dorp…
Verder lezen
 
Darts voor de jeugd van Froombosch
01-03-2023

Darts voor de jeugd van Froombosch

 Zou je het leuk vinden om tegen je eigen leeftijdsgenoten te darten?? !! wij van dartclub de roet'n pieltjes willen graag starten met het begeleiden van jeugddarten. En dat wel op de vrijdag avond tussen 19:00 en 21:00 leeftijdscategorie tussen de 10 en 15 jaar. Lijkt het je leuk stuur dan e…
Verder lezen
 
Hapjes van De Ruyten
17-11-2022

Hapjes van De Ruyten

 Heeft u wat te vieren? Of wilt u wat lekkers voor bij de borrel of tijdens de feestdagen? Dit kun je binnenkort bestellen bij dorpshuis De Ruyten. 
Verder lezen