Terug naar Nieuws

Volle bak bij pubquiz

Gepubliceerd op:
Volle bak bij pubquiz

Het was afgelopen vrijdag een volle bak tijdens de eerste pubquiz in het nieuwe dorpshuis.  

 Met 16 teams was de eerste pubquiz in het nieuwe dorpshuis een groot succes en kijken we alweer uit de najaarsversie van de pubquiz. De organisatie was in handen van dorpsbelangen Froombosch en dan specifiek spelleider Erik Wilthof. Een zeer gevarieerde quiz met ook veel interactief op het groot scherm en met muziek. De winst ging na 10 rondes en een bonusronde naar Gaanzeroppers en Geelbainders, een team van de Slochterdijk. Zij mochten de wisselbeker in ontvangst nemen, de beker is aangeboden door knipstudio 31 uit Froombosch. 

Bekijk ook

Mooie opkomst Froombosch in beweging
28-09-2022

Mooie opkomst Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september was de aftrap van Froombosch in beweging, een mooie opkomst voor de eerste keer en een geslaagde aftrap. 
Verder lezen
 
Froombosch in beweging
14-09-2022

Froombosch in beweging

 Woensdag 28 september starten we met Froombosch in beweging. Een project dat als doel heeft de inwoners van Froombosch met elkaar in verbinding en beweging te brengen
Verder lezen
 
Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.
09-09-2022

Dorpshuis moet opzoek naar nieuwe pachter.

 Het dorpshuis heeft onder Erik Haverkamp een prima start gehad, echter heeft Erik aangeven dat hij zijn contract niet verlengd. Lees in het bericht zijn hele verhaal en dat van de stichting. 
Verder lezen