Terug naar Nieuws

Volle bak bij pubquiz

Gepubliceerd op:
Volle bak bij pubquiz

Het was afgelopen vrijdag een volle bak tijdens de eerste pubquiz in het nieuwe dorpshuis.  

 Met 16 teams was de eerste pubquiz in het nieuwe dorpshuis een groot succes en kijken we alweer uit de najaarsversie van de pubquiz. De organisatie was in handen van dorpsbelangen Froombosch en dan specifiek spelleider Erik Wilthof. Een zeer gevarieerde quiz met ook veel interactief op het groot scherm en met muziek. De winst ging na 10 rondes en een bonusronde naar Gaanzeroppers en Geelbainders, een team van de Slochterdijk. Zij mochten de wisselbeker in ontvangst nemen, de beker is aangeboden door knipstudio 31 uit Froombosch. 

Bekijk ook

Nieuwe Menukaart
17-04-2024

Nieuwe Menukaart

 Sinds kort hebben we een nieuwe menukaart met hier en daar wat nieuwe gerechtjes en uiteraard staan de bekende items er ook gewoon op! Bekijk hem hier en wellicht zien je binnenkort wel verschijnen.
Verder lezen
 
Prijsstijgingen
06-01-2024

Prijsstijgingen

 Allereerst wensen wij u allen een heel gezond en liefdevol 2024 toe! Hopelijk zien we elkaar met regelmaat in ons mooie dorpshuis!! Graag uw aandacht voor het volgende: Door diverse prijsstijgingen zijn wij helaas ook genoodzaakt om onze consumptieprijzen iets te verhogen. De meeste dranke…
Verder lezen
 
Arjen stelt zich voor.
31-10-2022

Arjen stelt zich voor.

 Vanaf 1 december heeft dorpshuis De Ruyten een nieuwe pachter, zoals beloofd zal Arjen zich nader voortstellen. 
Verder lezen